Onze kaart
Soep
/
hoofdgerecht
/
dessert = €30 • Voorgerecht
/
hoofdgerecht
/
dessert = €34 • Soep
/
voorgerecht
/
hoofdgerecht
/
dessert= €38 (wordt enkel per tafel geserveerd)
LUNCHMENU VAN 9/12 T.E.M. 19/12
Soep
/
hoofdgerecht
/
dessert = €30 • Voorgerecht
/
hoofdgerecht
/
dessert = €34 • Soep
/
voorgerecht
/
hoofdgerecht
/
dessert= €38 (wordt enkel per tafel geserveerd)
Soep
Courgette • geitenkaas
Voorgerecht
Witte pens • roggetoast • pickles • uiencompote
Hoofdgerecht
Gebakken rogvleugel • kappertjes • beurre noisette • kruidenpuree // OF // Varkenswangetjes • winterse groentjes • aardappelkroket
Dessert
Île flottante
FULL EXPERIENCE SHARING FORMULE
kies 2 bites, 2 starters en 1 main met het ganse gezelschap voor €55 pp "OF" kies 2 bites, 3 starters en 1 main met het ganse gezelschap voor €65 pp (wordt enkel ’s avonds geserveerd) *alle gerechtjes dienen hetzelfde te zijn voor het ganse gezelschap aangezien wij met een sharing concept werken*
Oester geratineerd
champagne - spinazie (bites)
Wildkroket
rode biet - truffel (bites)
Mousse fazant
vijg - amandeltoast (bites)
Tonijn
tartelette - soja - yuzu (bites)
Coquille
bloedworst - grondwitloof - schorseneren (starter)
Carpaccio hertenkalf
kastanje - rucola (starter)
Mi-cuit zalm
bloemkool - zoetzure ui - krokante nootjes (starter)
Ganzenleverterrine
brioche - appeltjes - balsamico (+5 euro pp) (starter)
Mergpijpje
peterselielook - ciabatta - champignon (starter)
Pieterman
pastinaakcrème - courgette - prei-olie (starter)
kalfsentrecote
butternut - bospaddenstoelen - wildjus (main)
Rogvleugel
knolselder - groene kool - graantjesmosterd (main)
Varkenswangetjes
winterse groentjes - amandelkroket (main)
STARTERS
Om te delen
€28
Coquille
bloedworst - grondwitloof - schorseneren
€28
€26
Carpaccio hertenkalf
kastanje - rucola
€26
€22
Mi-cuit zalm
bloemkool - zoetzure ui - krokante nootjes
€22
€12
Gegratineerde oester (2st)
champagne - spinazie
€12
€18
Mousse fazant
amandeltoast - vijg
€18
DE KLASSIEKERS
€34
Filet mignon "Wit-Blauw"
Fris slaatje • verse frietjes • saus naar keuze: peper, champignon of béarnaise
€34
€38
Ierse Ribeye
Fris slaatje • verse frietjes • saus naar keuze: peper, champignon of béarnaise
€38
€44
Hertenkalf "Derycke"
butternut • bospaddestoelen • amandelkroketjes • wildjus
€44
€39
Gebakken zeetong (2 st)
Fris slaatje • verse frietjes
€39
€26
Huisgemaakte garnaalkroket (2st)
Fris slaatje • verse frietjes
€26
€34
Huisgemaakte garnaalkroket (3st)
Fris slaatje • verse frietjes
€34
€34
Gebakken rogvleugel
knolselderpuree • groene kool • graantjesmosterd
€34
KINDEREN (t.e.m. 12 jaar)
Alle gerechten worden geserveerd met frietjes of puree, slaatje of appelmoes, mayonnaise & ketchup.
€8
Kaaskroket (1st)
€8
€13
Kaaskroket (2st)
€13
€14
Visreepjes
€14
€13
Gehaktballetjes in tomatensaus
€13
€13
Vol au vent
€13
€20
Filet mignon
€20
DESSERTS
€10
Vanille ijs • chocoladesaus • slagroom
€10
€11
Vanille ijs • advocaat • slagroom
€11
€12
Coupe Colonel
€12
€9
Sorbet
Citroen • framboos • passievrucht
€9
€10
Café Glacé
€10
€14
Sabayon • vanille ijs
€14
€15
Sabayon • vanille ijs • rood fruit
€15
€4
Kinderijsje
€4